10.07.2017

Mazovia Premium – ogólnopolskie zawody w skokach przez przeszkody! 

W dniach 21-23 lipca, w ośrodku jeździeckim Farma Sielanka, odbędą się Zawody Ogólnopolskie w Skokach przez Przeszkody. Impreza o randze dwóch gwiazdek jest jednym z najważniejszych wydarzeń polskich sportów hippicznych w okresie wakacyjnym i drugim, obok wrześniowego Finału Mazovia Equi Cup, który odbędzie się w podwareckiej Sielance.

 

Podczas trzydniowych zawodów, widzowie obejrzą występy najlepszych zawodników w Polsce. Na parkurze pojawi się łącznie 150 koni, które wezmą udział w 12 konkursach. Szczególnie interesująca, pod względem kibicowskich emocji, będzie niedziela, kiedy to odbędą się: Finał Małej Rundy, Finał Średniej Rundy i ostatni konkurs – GRAND PRIX. Zwycięzca GP, oprócz prestiżu i satysfakcji zgarnie 17.500 złotych.  Łączna pula nagród finansowych w Zawodach Ogólnopolskich Mazovia Premium wynosi aż 43.500 złotych. W ich trakcie zostaną rozegrane również eliminacje dla koni 4-letnich do Mistrzostw Polski Młodych Koni.

W niedzielę nie zabraknie również atrakcji pozasportowych. Hotel Sielanka nad Pilicą****, Partner Mazovia Premium zaprasza na piknik rodzinny. Dzieci będą mogły skorzystać z licznych atrakcji, gier i zabaw na świeżym powietrzu. Odbędą się również konkursy i zajęcia pod okiem animatora – malowanie buziek, zwiedzanie stajni i wiele innych. Na miejscu zapewniona będzie również usługa cateringowa.

 

Wstęp na zawody i piknik rodzinny jest bezpłatny.

NOCLEGI:
Tradycyjnie zapraszamy również do skorzystania z oferty noclegowej w Hotelu Sielanka nad Pilicą****. Szczegółowe informacje dotyczące wolnych miejsc można uzyskać w Recepcji Hotelu – tel. 48 666 16 00, e-mail: hotel@sielanka.pl

 

INFORMACJE DLA ZAWODNIKÓW:

Propozycje Zawodów Ogólnopolskich (PDF)
Propozycje Zawodów Regionalnych w ramach Zawodów Ogólnopolskich  (PDF)
Link do zapisów on-line: (PDF)

Mazovia Premium – ogólnopolskie zawody w skokach przez przeszkody! 

Ta strona korzysta z plików cookies ("ciasteczka"). Pozostając na niej, wyrażasz zgodę na korzystanie z cookies.