07.04.2017

Propozycje do II Kwalifikacji Mazovia Equi Cup

22 i 23 kwietnia, na terenie ośrodka jeździeckiego Farma Sielanka, odbędą się II Kwalifikacje Mazovia Equi Cup. Dostępne są już propozycje do tych zawodów.

Zgodnie z przedstawionym, wstępnym programem zawodów, rozegranych zostanie łącznie 14 konkursów, w tym 6 konkursów towarzyskich. Warto zwrócić uwagę, że podczas czwartego, niedzielnego konkursu odbędzie się również egzamin licencyjny i zgodnie z zapowiedziami, Organizatorzy planują wprowadzić formułę licencyjną na stałe do programu zawodów.

Pełne Propozycje do II kwalifikacji Mazovia Equi Cup dostępne są tutaj: (PDF)

 

NOCLEGI:

Zapraszamy do skorzystania z oferty noclegowej w Hotelu Sielanka nad Pilicą****. Szczegółowych informacji udziela Recepcja Hotelu – tel. 48 666 16 00, e-mail: hotel@sielanka.pl

 

SOBOTA, 22 kwietnia, rozpoczęcie – godz. 8.00

1. KONKURS nr 1 – towarzyski, wys. 60/70 cm, dokładności / Art. 238.1.1
2. KONKURS nr 2 – kl. LL, towarzyski, wys. 80 cm zwykły /Art.238.2.1
3. KONKURS nr 3 – kl. LL, towarzyski, wys. 90 cm, zwykły /Art.238.2.1
4. KONKURS nr 4 – kl. L, wys. 100 cm, dwufazowy/ Art. 274.5.3
5. KONKURS nr 5 – kl. P, wys. 110 cm, zwykły / Art. 238.2.1
6. KONKURS nr 6 – kl. N, wys.120 cm, dwufazowy/ Art. 274.5.5
7. KONKURS nr 7 – kl. C, wys.130 cm, zwykły /Art.238.2.1

 

NIEDZIELA, 23 kwietnia, rozpoczęcie – godz. 8.00

1. KONKURS nr 8 – towarzyski, 60/70 cm, dokładności / Art. 238.1.1
2. KONKURS nr 9 – kl. LL, towarzyski, wys. 80 cm, zwykły /Art.238.2.1
3. KONKURS nr 10 – kl. LL, towarzyski, wys. 90 cm, zwykły /Art.238.2.1
4. KONKURS nr 11 – kl. L, seria A: wys. 100 cm, dwufazowy/ Art. 274.5.3
Seria B: kl. L, wys. 100 cm, egzamin licencyjny/ zał. S1 reg. B
5. KONKURS nr 12 – kl. P, wys. 110 cm, zwykły / Art. 238.2.1
6. KONKURS nr 13 – Kl. N, wys.120 cm, zwykły / Art. 238.2.1
7. KONKURS nr 14 – kl. C, wys.130 cm, dwufazowy/ Art. 274.5.5

Propozycje do II Kwalifikacji Mazovia Equi Cup

Ta strona korzysta z plików cookies ("ciasteczka"). Pozostając na niej, wyrażasz zgodę na korzystanie z cookies.